Album1

Denna sida är tillägnat minnet av

Josefine Pettersson

90-08-31 *  08-11-04

Min stora dag!!! Josefines önskan blev verklighet, endag med delfiner på kolmården!! 2007

Delfinen känns som en våt gummistövel tyckte Josefine, men så mjuk.

Delfinerna är så leksamma hämtar bollarna i vattnet och kommer tillbaka med dem till Josefine.

En härlig vinst på choklad hjulet på gröna lund, daim kartongen var nästan lika lång som Josefine. 2007

Fast Josefine inte kunde stå själv så gillade hon att spela minigolf, hon lutade sig mot permon och fick på så sätt in bra slag!

Bowling var en annan favorit sysellsättning, det gjorde vi ofta, en bra sport där Josefine kunde vara med  på lika villkor, och för det mesta lyckades hon med en strike, alltid ett stort leende på läpparna.....som alltid.....

Ett möte med Sibel som kom till ronald mc donald hus i huddinge,ett hus där familjen får bo under sjukhusvistelser för att kunna få vara tillsammans. Sibel kom och sjöng, lyckan var stor.

Fick en skiva också...med autograf och hälsning förstås.

Efter en operation på Huddinge sjukhus kom Nanna Grönvall och hälsade på, Josefine är fortfarnde snurrig efter narkosen och undrar om hon drömmer, tack alla fina artister för att ni ställer upp för dessa barn som verkligen behöver ha några fina minnen där de ligger.

I Rättvik där det var monster truck uppvisning....

I Stockholm utan för En djurgården affär förstås, det var laget för Josefine

Ett så fint minne, vi körde classic lady, i Rättvik. Jag (Lena) josefine, Marie och Eva som körde sin bil en cortina, så söt, en jätte rolig tävling där vi skrattade hela tiden,

En lycklig tjej mellan två snygga killar, spelare ifrån Djurgården gjorde besök på huddinge och delade ut, lagprylar, många lyckliga fans fick ett minne för livet. Djurgården är faddrar för Barn avd  på Huddinge sjukhus

Josefines ställe på jorden, Rättvik(siljanbadet) där hon älskade att vara. Vi har tillbringat varje sommar i tio års tid på det här underbara stället. Änderna känner väl till Josefine, hon betraktas som stor and mamman. Även änderna har mist en kär vän!!!

Den stora djurälskare som Josefine var hon älskade verkligen alla djur (utom spindlar och ormar förstås) här på besök på Orsa björnpark, något som skulle göras varje år. Till den här sommaren såg hon fram emot att åka dit igen ,för nu har det kommit 2 isbjörnar hit.....Tyvärr blev det inte så!

Josefine älskade djur, det här är Golden killen Hero som fick dagliga besök av Josefinenär vi var i Rättvik, han bor också på campingen med sin matte och husse, vad han ska sakna Josefine när vi kommer i sommar!

En till liten pojk hund som vunnit Josefines hjärta Gismo även han en säsongsboende i Rättvik.

Den här dagen blev Josefine helt såld, hon var så lycklig hon hade varit ute själv och åkt med Isa. Den hunden är Maries farmor och farfars hund, även de brukar vara i Rättvik.

Här är vi och hälsar på fam Andersson i sågmyra, här bor ju Josefines bästis Marie. Denna fina vinderdag blev det lite skoteråkning, fort skulle det gå!!

Lyckan var stor när vi köpte vår 4 hjuling, den köptes med tanke på att Josefine skulle kunna få komma ut lite i naturen, där är ju permon alldelens för svag. Hon var så glad och hjälmen valde hon omsorgsfullt ut. Hon gillade coola grejjer allas vår Jozzan, lika som hon gillade att stava sitt namn med Z!!!!!

Det här är sista gången Josefine gör ett besök inför en operation där hon ska få ett konstgjort kärl i armen. En tjej från skansen akvariet kom upp så barnen och ungdomarna som tordes, fick klappa en orm. Josefine var mycket stolt att hon vågade.....jag med...En månad efter att detta kort togs så avled Josefine, och vi sitter själva kvar med alla minnen.......hon gav oss så mycket vår älskade ängla skatt, som vi älskar och saknar dag som natt........